top of page

In gesprek met Rian: bewustwordingscoach en masseur


Rian, jij bent Uniek, stress, bewustwording

Rian is bewustwordingscoach. In haar praktijk ziet zij mensen met veel verschillende klachten. Toch zit er vaak een overlappend element in: mensen zitten in een sneltrein van het leven en moeten zoveel dat ze zichzelf kwijt zijn geraakt. Ze weten daardoor niet meer hoe ze mogen voelen en wie ze zelf nu écht zijn. Als dit ontstaat er een disbalans in hoofd en gevoel, waardoor je meer stress ervaart en dus chaos in je hoofd krijgt. Dit resulteert in een vicieuze cirkel van meer stress en onrust in je hoofd. Om met deze klachten aan het werk te gaan geeft zij mensen Access Bars behandelingen. Dit geeft rust in het hoofd en dus ook in het lichaam zodat je alles weer beter op orde hebt en alles ook weer beter begrijpt. De disbalans kan ik ook verkleinen door massages omdat je dan je lichaam weer beter voelt en de energetische blokkades kan opheffen.


Je bent goed zoals je bent

Zeker bij langdurige klachten is volgens Rian het van belang om jezelf weer te zien staan en voelen wat je nodig hebt. Je bent goed zoals je bent en je mag jezelf gaan omarmen. Als je jezelf liefhebt kan je nog meer liefde weg geven en gaan stralen weer. Hierdoor is er ook minder stress in je lichaam. Ook is het goed om bewust stil te staan. Je hoeft niet mee met de sneltrein van het leven. Dat tempo is niet haalbaar en past vaak ook niet bij mensen. Hierdoor raken mensen zichzelf kwijt. Door de disbalans hebben mensen vaak last van angst, vermoeidheid, niet meer kunnen genieten van de kleine dingen, leven door je gevoel uit te zetten, niet meer slapen, hoofdpijn en vage lichamelijke klachten.

Je mag voelen wat jij, je hoofd en lichaam nodig hebben om de disbalans tussen hoofd en gevoel kleiner te maken. Jij mag jezelf zijn.

De blokkade bij de pijn oplossen

Rian kaart aan dat heel veel mensen een beschermingsmechanismen hebben opgebouwd om niet te hoeven voelen of pijn niet te hoeven voelen, omdat ze door moeten met alles. Dit is makkelijker voor jezelf op de korte termijn. Voor de rest van de mensen om je heen wordt dit ook beter begrepen dan dat je soms even te kennen geeft dat het niet lukt. Dan kijkt iedereen je ook raar aan, en het is ook heel eng om wel weer te gaan voelen. Vooral als je dat mechanisme laat zakken. Daarnaast komt Rian in haar praktijk ook vaak dingen tegen die van ouders zijn doorgegeven in de opvoeding maar niet meer in deze maatschappij van nu past, waardoor er dus een worsteling van binnen ontstaat.


Jezelf omarmen in de praktijk

De technieken die zij daarbij gebruikt is luisteren en gesprekken voeren met de cliënt en ze inzichten geven, tips en adviezen. Verschillende behandelingen van Access Consciousness toepassen en massages. Bij Access Bars haal je energetische blokkades weg waardoor er rust in het systeem komt. Hierdoor kun je ook beter bij je gevoel komen en ontstaat er ontspanning in het lichaam. Massages zijn daarnaast natuurlijk heerlijk om te ontvangen, maar het zorgt er ook voor dat je je lichaam weer gaat voelen. Massages zorgen er ook voor dat het stressniveau naar beneden gaat, waardoor de klachten ook verminderen en een betere doorbloeding van je lichaam ontstaat.


Rian, jij bent uniek, langdurige klachten, psychosomatische klachten

Samenwerken met Rian

Wil je graag een afspraak maken bij Rian? Je kunt een afspraak maken via de website. Daarnaast kan je haar mailen op Rianpraktijk@hotmail.com. Je kunt bij haar terecht voor allerlei klachten. De Access Bars behandeling werkt bij iedereen anders, omdat iedereen een ander systeem heeft en ook anders werkt.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page