top of page

Jouw moment tijdens de zwangerschap

Een moment van rust

Tijdens de zwangerschap wordt er veel van je lichaam gevraagd. Juist dan is het fijn om goed voor jezelf te zorgen. Bij de zwangerschapsmassage help ik je om een moment voor jezelf te creëren met een intiem moment met jouw kindje. 

Zwangerschapsmassage kan onder andere helpen bij het verbeteren van de nachtrust, het verminderen van rugklachten en het bevorderen van een soepele bevalling. Met name aan het einde van de zwangerschap is een massage aan te raden. Er ontstaan vaak meer klachten. Daarbij kan de ontspanning ervoor zorgen dat je meer rust in je lichaam vindt en je zo soepel de bevalling in gaat.  

Image by Aditya Romansa
Image by Jonathan Borba
Image by Monika Kozub
Image by Khoa Pham

Jij bepaalt

Bij de massages werk ik vanuit veiligheid, autonomie en transparantie. Dat betekent dat ik eerst een veilige setting wil creëren zodat jij je kan ontspannen. Wanneer je je niet op je gemak voelt, gaat de massage niet het effect hebben dat je wilt hebben. Daarbij bepaal jij wat er gemasseerd wordt en met welke druk. Ik ga niet voor jou bepalen wat er gemasseerd wordt. Natuurlijk kan ik met je meedenken, maar ik ga niet bijvoorbeeld jouw buik masseren als je dat niet wilt. Tot slot ben ik altijd eerlijk. Ik zeg je eerlijk wat ik voor je kan betekenen en wat handig is om te doen qua aantal massages. Samen zorgen we ervoor dat jij een rustig moment voor jezelf hebt waarin jij centraal staat. 

Image by Erol Ahmed

Tijdens de massage begint het kindje vaak heerlijk te ontspannen of rustig mee te dansen met de bewegingen van de massage

Goed om te weten

Bij de massage staat jouw veiligheid en dat van jouw kindje. Daarom masseer ik vanaf het tweede trimester. In het eerste trimester is er een vergrote kans op een miskraam. 

De massage is aangepast op de zwangerschap. Dat betekent dat ik let op de temperatuur, de olie en technieken die aangepast zijn op jou. 

De massage kan geboekt worden tot aan de bevalling. Zeker in de laatste weken is een massage erg fijn. Het is geen probleem om de afspraak af te zeggen, doordat de weeën zijn begonnen. 

Op de locatie Wervershoofstraat staat een speciale tafel waarbij je op je buik kan liggen tijdens de massage. Op de locatie Ruimtevaart wordt de massage gegeven terwijl je op je zij of rug ligt. 

Jouw veiligheid staat voorop

Image by Ren Ran

Door de speciale zwangerschapstafel kan je weer tijdens de massage op je buik liggen

Een afspraak maken

Hier kan je direct een afspraak maken voor een zwangerschapsmassage. Je kiest voor een tijd die bij jou goed past. Heb je nog vragen van tevoren? Neem dan contact met mij op. Tot snel!