top of page
_DSC1241.JPG

Malana massages

Hoe is het contact met jouw lichaam?

Heb jij nog contact met jouw lichaam of leef je volledig vanuit je hoofd? Heb je nog door wanneer je stress hebt en wat je hieraan kan doen? Ik help je graag met hier weer grip op krijgen. 

De drie pijlers

Bij de Malana massages werk ik met drie pijlers om de relatie met je lichaam te verbeteren, te versterken en samen te gaan werken met je lichaam. 

De signalen van je lichaam leren herkennen & begrijpen

Jouw lichaam geeft met een reden signalen af. Samen kijken we naar hoe jij eerder die signalen kan herkennen voordat je over de grens heen bent, je leert meer over hoe stress werkt en leert bewust jouw lichaam voelen. 

Het lichaam in balans brengen & de onderliggende spanning en emotie losmaken

Nadat je de signalen hebt leren herkennen, gaan we er op een passende manier op reageren. Je leert technieken om de veiligheid in jezelf te vergroten en de opgeslagen spanning en emoties uit het verleden los te laten. 

4.png

De relatie met je lichaam verbeteren & jouw handleiding leren kennen

Vaak kijken we met een negatief beeld naar ons lichaam. Samen gaan we aan de slag met het veranderen van dit beeld en vanuit jouw lichaam technieken leren om thuis mee aan de slag te gaan om de fundering in jezelf te verstevigen en op maat gemaakte technieken te leren die passend zijn in jouw handleiding. 

3.png

Tijd voor actie

De meeste mensen hebben weinig tot geen contact met hun lichaam. De signalen van het lichaam, hoe belangrijk ze ook zijn, worden vaak genegeerd. Uiteindelijk leidt dit tot chronische klachten. Ik ga je daarbij helpen.

Op maat gemaakte hulp

Ik merk met losse afspraken en trajecten. Bij de trajecten ga je tussen de afspraken aan de slag met het werkboek en hebben we tussendoor contact bij vragen en incheckmomenten. Binnen het traject heb je de optie voor drie afspraken en zes afspraken. 

36.jpg

Het werkboek

Binnen het traject werk ik met een werkboek. Dit werkboek zit in het traject verwerkt, maar is ook los te bestellen. In het werkboek staan alle methodes en technieken die uit mijn onderzoek als succesvol en effectief zijn gekomen. Ik heb alle technieken bij verschillende mensen uitgetest en op mijzelf uitgeprobeerd. 

Afspraak maken

Maak een afspraak

Wil jij aan de slag met het beter leren kennen van jouw lichaam of een laagdrempelige en toegankelijke manier? Maak dan hieronder een afspraak voor een losse behandeling. Na de eerste behandeling kunnen we altijd kijken of je interesse hebt in een traject of wilt doorgaan met losse behandelingen. 

bottom of page