top of page

Safe & Sound massages

Massages wanneer je moeite hebt met aanraking

Ontspanning is niet vanzelfsprekend

Wanneer je in het verleden een moeilijke situatie hebt meegemaakt, je last hebt van een burn-out, je gevoelig bent voor aanraking van de ander of moeite hebt om los te laten, is het fijn als je hier meer richting in krijgt. Ontspanning is namelijk niet vanzelfsprekend. Hiervoor is eerst een basis nodig van veiligheid en vertrouwen. Bij het krijgen van een massage is dit essentieel. 

Zelf liep ik hier ook tegenaan. Ik kon mij niet gemakkelijk overgeven tijdens de massage, was erg alert of iemand wel rekening hield met de klachten en met wat ik had gevraagd. Daarbij kwam ook nog dat het aangeven van grenzen moeilijk was. 

Dat maakte dat ik vind dat je een massage zelf mag samenstellen. Voor iedereen is dit weer anders. We spreken van tevoren af hoe voor jou de veiligheid en het vertrouwen het beste opgebouwd kan worden. Zo kan jij de rust ervaren die je verdient. Hieronder lees je welke elementen aanpasbaar zijn bij mij. 

Vanuit mijn eigen frustratie en vele gesprekken  ben ik verder gaan kijken

De elementen

Voor iedereen zit een massage er weer anders uit qua voorkeuren. Daarom kan jij veel zelf samenstellen. Heb je nog vragen of andere elementen die je graag wilt aanpassen? Neem dan contact op via whatsapp. Ik kijk graag met je mee wat ik voor je kan betekenen. 

1.png

Kleding aanhouden, uitdoen of een gedeelte uit?

Uitkleden

Muziek of in stilte?

2.png
3.png

Je doet de kleding uit wat voor jou passend voelt. De BH kan je aanhouden en kan ik losmaken als je op je buik ligt. De onderbroek houd je aan. Ik kan ook masseren over alle kleding heen.

Tijdens het uitkleden kan ik de ruimte verlaten en ga je zelf rustig op de tafel liggen als je klaar bent of kan ik mij omdraaien en ondertussen de tafel klaarmaken. Wat heeft jouw voorkeur?

Vind je het fijn om muziek te horen tijdens de massage of heb je liever zo min mogelijk prikkels? Heb je nog een voorkeur voor muziek? Je kan jouw eigen afspeellijst kiezen in Spotify.

In gesprek

4.png
5.png

Moeite met aanraking?

6.png

Grenzen aangeven

Wil je graag praten of juist in stilte alles ervaren? Je kan voor, tijdens en na de massage praten, bepaalde momenten of helemaal niet. Jij bepaalt. 

Heb jij moeite met aanraking? Ik hoor dat graag van tevoren. Zo kan ik het aanpassen op jouw wensen.

Heb jij moeite met grenzen aangeven? Wij kijken samen naar hoe jij het beste jouw grens kan aangeven. Jouw lichaam geeft ook signalen. Daarnaast kunnen wij een signaal afspreken.

Licht of donker?

7.png

Ervaar je de massage liever met het licht aan of het licht uit? Ik heb ook kleine lampjes staan als optie er tussenin. Zo is het niet geheel donker. 

Een zachte of stevige massage?

10.png

Heb je liever een zachtere massage of juist wat meer druk? Er tussenin is ook mogelijk. Een zachtere massage kan soms ook voor meer prikkels zorgen.

Welke lichaamsdelen masseren?

13.png

Welke lichaamsdelen wil jij gemasseerd hebben? Je kan de massage zo samenstellen zoals voor jou passend is. 

Temperatuur

8.png

Wil je graag de elektrische deken aan voor extra warmte met extra dekens over je heen of lig je liever zonder teveel dekens over je heen?

Contact van tevoren

11.png

Wil je graag in de ochtend nog een berichtje sturen om te laten weten hoe het met je gaat? Zo kan ik tijdens de massage hier meteen op inspelen.

14.png

Aanvullend advies

Wil je naast de massage nog advies? Ik kan je advies geven op het gebied van stress, chronische klachten, slapen, voeding en hormonen.

Geurende olie of neutraal?

9.png

Wil je graag een geurende olie of liever een druivenpitolie zonder een bepaalde geur? 

Ontspanning of klachtbehandeling?

12.png

Is jouw wens om te ontspannen of heb je bepaalde fysieke klachten die je aangepakt wilt hebben? Een combinatie is ook mogelijk.

Wil je graag een eindontspanning?

16.png

Wil je graag de massage eindigen met 10 minuten een eindontspanning voor jezelf? Hierbij krijg je warm een pakking en kan je tot jezelf komen.

Mijn begeleiding

De afgelopen jaren heb ik mijzelf getraind in het volledig op maat kunnen maken van de massages. Ik help je vanuit rust en ruimte en zorg ervoor dat jij gemakkelijker in een veilige en vertrouwde setting komt om je te kunnen ontspannen. Vanuit dat punt kunnen wij altijd verder kijken naar wat je nog meer nodig hebt, maar het start bij kunnen ontspannen. 

De massage wordt zo ingedeeld zoals jij dat graag wilt. Daarbij kies je zelf voor een tijd die voor jou passend. Iedereen verdient het om te kunnen ontspannen en het zenuwstelsel te kalmeren. Samen maken we dit mogelijk en kan jij stappen zetten in jouw proces. 

Samen een rustmoment creëren

Voor iedereen ziet een massage er weer anders uit qua voorkeuren. Daarom kan jij veel zelf samenstellen. Heb je nog vragen of andere elementen die je graag wilt aanpassen? Neem dan contact op via whatsapp. Ik kijk graag met je mee wat ik voor je kan betekenen. Bij het boeken krijg je een vragenlijst te zien. Vul in wat voor jou passend is. Niet alles hoeft ingevuld te worden. 

bottom of page