top of page
35.jpg

Werkboek Sh*t ik snap mijn lichaam niet

Loop jij ook tegen jouw lichaam aan? Weet je niet goed waar je moet beginnen om eerder de grens te voelen van jouw lichaam in plaats van leven vanuit de eindeloze lijstjes wat er nog moet gebeuren? Lees dan over mijn werkboek, gericht op het leren begrijpen van fysieke en mentale klachten. 

Een inkijkje in de hoofdstukken

Hoofdstuk 1 - Je lichaam & stress

Je lichaam &
stress

Wat gebeurt er met stress in je lichaam? Welke signalen herken jij fysiek, mentaal en in je gedrag en hoe kan je bewust je lichaam leren ervaren?

Hoofdstuk 2 - Je lichaam & chronische pijn

Je lichaam &
chronische pijn

Wat voor soorten pijn bestaan er, een nieuw perspectief op pijn en je lichaam en een passende manier van reageren op pijn

Hoofdstuk 3 - Je lichaam & depressie

Je lichaam & depressie

Wat gebeurt er in je hoofd en lichaam tijdens een depressie? De invloed van emoties in je lichaam en krachtige methodes om dichter bij jezelf te komen.

Hoofdstuk 4 - Je lichaam & burn-out

Je lichaam
&
burn-out

Het verschil tussen burn-out & overspannen, grenzen leren aangeven, inzicht in jouw valkuilen en inzicht in jouw spiralen.

Hoofdstuk 5 - Je lichaam & dissociatie en conversie

Je lichaam &
dissociatie en conversie

Wat gebeurt er in je lichaam en hoofd tijdens dissociatie en conversie? Wat is het effect van de vecht-, vlucht- en bevriesreactie? Welke technieken helpen om weer in je lichaam terug te komen?

Hoofdstuk 6 - Je lichaam & jouw zelfbeeld

Je lichaam
& jouw zelfbeeld

Wat is de invloed van klachten op jouw zelfbeeld? Wat is het effect van jouw gedachten op hoe jij je voelt? Hoe spreek jij jouw innerlijke criticus aan?

Hoofdstuk 7: Je lichaam & psychosomatische pijn

Je lichaam & psycho-
somatische pijn

De verbinding tussen lichaam en geest, de linkjes van het bio-psycho-sociaalmodel, het gaspedaal en de rem in je lichaam en over het taboe heen.

Hoofdstuk 8: Je lichaam & trauma

Je lichaam & trauma

Klachten die ontstaan door trauma, de drie cirkels, de polyvagaaltheorie, naar de pijn toe bewegen, creatief aan de slag en een stappenplan bij een te strak afgesteld alarmsysteem.

Hoofdstuk 9: Je lichaam & jouw handleiding

Je lichaam & jouw handleiding

Hoe zit jouw ikea kastje in elkaar? Wat kan je doen bij een aanval van pijn of angst? Hoe kom je in drie stappen naar meer rust in jezelf? Hoe kan jij Window of Tolerance vergroten?

Anker 1

Koop jouw werkboek

Mijn doel is dat jij aan het einde van het werkboek kan zeggen: Yes! Ik snap mijn lichaam nu veel beter en daarmee mijn handleiding. Durf jij die uitdaging aan om dat te kunnen zeggen? Koop dan hieronder jouw e-book. De gedrukte versie wordt bij het traject aangeboden. Wil jij graag een gedrukte versie? Neem dan contact op. 

bottom of page