top of page

Het aanbod

Massages op maat

Heb je last van stress en stress-gerelateerde fysieke klachten? Heb je behoefte aan rust in je lichaam en klachtverlichting? Boek dan een massage op maat. Hierbij heb ik je om de rust weer in je lichaam te vinden en geef ik praktische tips om de fysieke klachten te verminderen. Veelvoorkomende klachten die ik goed kan behandelen zijn nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijnklachten, onrustige benen, te hoge spierspanning en een onrustig gevoel in het gehele lichaam. 

Massages op maat zijn te boeken in de opties: 45, 60, 75 en 90 minuten. Weet je niet goed welke tijd passend is? Neem dan van tevoren contact op. Ik denk graag met je mee in wat mogelijk is in welk tijdsbestek. 

Image by Christin Hume
_DSC1429!(2) kopiëren.jpg
Image by Priscilla Du Preez
_DSC1666 (1) kopiëren.jpg

Malana massages

Heb je last van langdurige klachten vanuit stress? Heb je moeite met in contact komen met je lichaam en leef je vooral uit je hoofd? Dan is een Malana massage geschikt. Tijdens deze afspraak gaan we samen in gesprek over jouw stressniveau, hoe je kan herkennen waar je zit in de stressmeter, hoe je meer contact kan maken met jouw lichaam en welke technieken je thuis kan gebruiken om bij jezelf te blijven in hectische tijden. De afspraak bestaat uit een gesprek en een massage op basis van jouw behoeftes. Veelvoorkomende klachten die ik goed kan behandelen zijn uit je hoofd leven, signalen moeilijk kunnen oppikken van je lichaam, geen tot weinig inzicht in stress en de signalen hiervan en acceptatie en het beeld veranderen van jouw lichaam. 

Malana Massages zijn te boeken in de opties: 45, 60, 75 en 90 minuten. Weet je niet goed welke tijd passend is? Neem dan van tevoren contact op. Ik denk graag met je mee in wat mogelijk is in welk tijdsbestek. 

Zwangerschap & postpartum

Tijdens de zwangerschap en na de bevalling is een moment van rust en verbinding met jezelf vaak erg welkom. In mijn praktijk heb ik mij gespecialiseerd in zwangerschap en postpartum binnen de massages. Daarnaast ben ik mij verder aan het verdiepen in de opleiding tot hormooncoach om hier tijdens de zwangerschap en daarna begeleiding in te kunnen geven. Naast de massages aan de moeder, geef ik ook les in je kindje masseren. Dit kan individueel worden gedaan of in een groep. 

Zwangerschapsmassages en post partum massages zijn te boeken in de opties: 45, 60, 75 en 90 minuten. Weet je niet goed welke tijd passend is? Neem dan van tevoren contact op. Ik denk graag met je mee in wat mogelijk is in welk tijdsbestek. De babymassage wordt op maat gemaakt. Neem hiervoor contact op. 

Image by Khoa Pham
Image by Monika Kozub
bottom of page