top of page

Het aanbod

Massages op maat

Heb je last van stress en stress-gerelateerde fysieke klachten? Heb je behoefte aan rust in je lichaam en klachtverlichting? Boek dan een massage op maat. Hierbij help ik je om de rust weer in je lichaam te vinden en geef ik praktische tips om de fysieke klachten te verminderen. Veelvoorkomende klachten die ik goed kan behandelen zijn nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijnklachten, onrustige benen, te hoge spierspanning en een onrustig gevoel in het gehele lichaam. 

Massages op maat zijn te boeken in de opties: 45, 60, 75 en 90 minuten. Weet je niet goed welke tijd passend is? Neem dan van tevoren contact op. Ik denk graag met je mee in wat mogelijk is in welk tijdsbestek. 

Image by Christin Hume
_DSC1429!(2) kopiëren.jpg
Image by Priscilla Du Preez
_DSC1666 (1) kopiëren.jpg

Malana massages

Heb je last van langdurige klachten vanuit stress? Heb je moeite met in contact komen met je lichaam en leef je vooral uit je hoofd? Dan is een Malana massage geschikt. Tijdens deze afspraak gaan we samen in gesprek over het leren herkennen van signalen van je lichaam, hoe je hier helpend en rustig op kan reageren  en welke technieken je thuis kan gebruiken om bij jezelf te blijven in hectische tijden. De afspraak bestaat uit een gesprek en een massage op basis van jouw behoeftes. Veelvoorkomende klachten die ik goed kan behandelen zijn uit je hoofd leven, signalen moeilijk kunnen oppikken van je lichaam, geen tot weinig inzicht in stress en de signalen hiervan en acceptatie en het beeld veranderen van jouw lichaam. 

Malana Massages zijn te boeken in de opties: 45, 60, 75 en 90 minuten. Weet je niet goed welke tijd passend is? Neem dan van tevoren contact op. Ik denk graag met je mee in wat mogelijk is in welk tijdsbestek. 

Safe & Sound massages

Wanneer je in het verleden een moeilijke situatie hebt meegemaakt, je last hebt van een burn-out, je gevoelig bent voor aanraking van de ander of moeite hebt om los te laten, is het fijn als je hier meer richting in krijgt. Ontspanning is namelijk niet vanzelfsprekend. Hiervoor is eerst een basis nodig van veiligheid en vertrouwen. Bij het krijgen van een massage is dit essentieel. Bij de massage geef je van tevoren in het formulier aan wat jij graag wilt. 

Safe & Sound massages  zijn te boeken in de opties: 45, 60, 75 en 90 minuten. Weet je niet goed welke tijd passend is? Neem dan van tevoren contact op. Ik denk graag met je mee in wat mogelijk is in welk tijdsbestek. 

Image by Priscilla Du Preez
_DSC1241.JPG
bottom of page