top of page

Het aanbod

Massages op maat

Heb je last van stress en stress-gerelateerde fysieke klachten? Heb je behoefte aan rust in je lichaam en klachtverlichting? Boek dan een massage op maat. Hierbij help ik je om de rust weer in je lichaam te vinden en geef ik praktische tips om de fysieke klachten te verminderen. Veelvoorkomende klachten die ik goed kan behandelen zijn nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijnklachten, onrustige benen, te hoge spierspanning en een onrustig gevoel in het gehele lichaam. 

Massages op maat zijn te boeken in de opties: 45, 60, 75 en 90 minuten. Weet je niet goed welke tijd passend is? Neem dan van tevoren contact op. Ik denk graag met je mee in wat mogelijk is in welk tijdsbestek. 

Image by Christin Hume
_DSC1429!(2) kopiëren.jpg
Image by Priscilla Du Preez
_DSC1666 (1) kopiëren.jpg

Malana massages

Heb je last van langdurige klachten vanuit stress? Heb je moeite met in contact komen met je lichaam en leef je vooral uit je hoofd? Dan is een Malana massage geschikt. Tijdens deze afspraak gaan we samen in gesprek over het leren herkennen van signalen van je lichaam, hoe je hier helpend en rustig op kan reageren  en welke technieken je thuis kan gebruiken om bij jezelf te blijven in hectische tijden. De afspraak bestaat uit een gesprek en een massage op basis van jouw behoeftes. Veelvoorkomende klachten die ik goed kan behandelen zijn uit je hoofd leven, signalen moeilijk kunnen oppikken van je lichaam, geen tot weinig inzicht in stress en de signalen hiervan en acceptatie en het beeld veranderen van jouw lichaam. 

Malana Massages zijn te boeken in de opties: 45, 60, 75 en 90 minuten. Weet je niet goed welke tijd passend is? Neem dan van tevoren contact op. Ik denk graag met je mee in wat mogelijk is in welk tijdsbestek. 

Eerste hulp bij hormonen

Als vrouw zijnde loop je er vaak genoeg tegenaan: hormonen. Vaak wordt er gedacht dat je er maar mee moet leren omgaan en dat het niet anders is. Ik ben van mening dat je zelf veel kan doen om de klachten te verlichten. Door een combinatie van hormooncoaching, massages gericht op klachtverlichting en praktische handvaten gericht op het lichaam om jezelf te helpen bij hormoongerelateerde klachten, help ik je om grip te krijgen op menstruatieklachten en overgangsklachten. 

Eerste hulp bij hormonen wordt aangeboden in trajectvorm om zo alles aan je te kunnen leren. Er is een traject gericht op menstruatieklachten, met onderscheid tussen regelmatige en onregelmatige cyclus, en een traject gericht op overgangsklachten. 

Image by Reproductive Health Supplies Coalition
Image by Chelsea shapouri
Schermafbeelding 2023-12-13 175206.png

Een strippenkaart & cadeaubon

Ben jij op zoek naar een leuk, doordat cadeau voor iemand die je wel een moment van rust en ontspanning gunt? Bij Praktijk Malana kan je een cadeaubon kopen voor een behandeling of een zelfgekozen bedrag vanaf 10 euro. Zo geef je een leuk cadeau op maat en passend voor jou.

Heb je een strippenkaart gekocht? Ook een behandeling van de strippenkaart kan je cadeau geven. Hierbij krijg je een cadeaubon om te geven en wordt er een behandeling van jouw strippenkaart afgehaald.

bottom of page