top of page

Massages op maat

Bij de massages op maat help ik jou op korte termijn klachtverlichting te realiseren. Naast de klachtverlichting kijken we samen naar hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden. 

Ik bied enkel klachtgerichte en ontspannende massages aan. Ik geef geen sensuele massages. 

Hoe ziet een afspraak eruit?

Ik werk met een vragenlijst bij de boeking. Zo weet ik meteen wat de klachten zijn en kan ik hier een plan voor maken. Aan het begin van de afspraak stel ik nog enkele vragen en daarna gaan we meteen aan de slag. 

Tijdens de massage bepaal jij welke druk jij fijn vindt, welke kleding jij uitdoet of aanhoudt en hoor ik graag jouw grens als iets pijnlijk is. Zo kan ik meteen alles aanpassen en op maat maken. 

Een voorproefje van hoe ik werk

Een afspraak voor een massage maken kan nog spannend zijn. Daarom kan je hiernaast alvast een voorproefje zien van hoe ik werk. 

Wil je graag meer informatie hebben over massages? Kijk dan op mijn blog of stuur een berichtje om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Contra
indicaties

Voor een massage zijn er contra-indicaties waardoor de massage niet of gedeeltelijk niet mag worden gegeven. Twijfel je of jouw klacht of diagnose valt onder de contra-indicaties? Neem dan van tevoren even contact op. 

 • Koorts

 • Algemene infectieziekten (griep, verkoudheid, keelontsteking)

 • Open wonden (i.v.m. infecties)

 • Besmettelijke huidziekten

 • Overmatige psoriasis

 • Vaataandoeningen, bijvoorbeeld trombose

 • Hartaandoeningen of hoge bloeddruk

 • Ernstig lage bloeddruk

 • Kankerpatiënten

 • Neurologische ziekten

 • Acute fase van botbreuken

 • Psychoses

 • (Risico)zwangerschappen (zwangerschapsmassage mag na het eerste trimester gegeven worden)

Massages tijdens de zwangerschap & na de bevalling

Tijdens de zwangerschap & post partum kunnen er allerlei klachten ontstaan. Ook dan is het aan te bevelen om een massage te boeken om deze klachten aan te pakken. Ik geef zwangerschapsmassages met een specialisatie in bekkenklachten, post partum massages en babymassages. 

Anker 1

Een losse afspraak maken

Je boekt bij mij een losse afspraak. Naast de losse afspraak is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Hierbij heb je twee jaar de tijd om zes massages in de plannen. De strippenkaart zit enkel vast aan een tijdsduur. Je kan de strippenkaart voor alle soorten massages inleveren en is te delen met maximaal drie mensen. 

Heb je een cadeaubon of wil je liever op locatie betalen? Klik dan door bij betaling en selecteer de optie offline betalen. 
Strippenkaart

Wil je jezelf stimuleren om beter voor jezelf te zorgen en vaker te komen voor een massage? Dan is een strippenkaart aan te raden. Hierbij wordt er een korting verrekend van tien procent in de strippenkaart. De strippenkaart bestaat uit zes massages naar keuzes met een geselecteerde tijdsduur. Je mag de strippenkaart delen met maximaal drie personen en is twee jaar geldig. Je bepaalt zelf wanneer en in welke frequentie je de strippenkaart gebruikt. De strippenkaart is zes keer geldig voor enkel de behandelingen met de tijdsduur die is aangegeven op de strippenkaart. Het is niet mogelijk om de massage te verlengen vanuit de strippenkaart.

 

Je kan ook een behandeling van de strippenkaart cadeau geven aan iemand. Hierbij krijg je een cadeaubon om te geven. 

Een strippenkaart

 • Strippenkaart 6x45 minuten

  270€
  Voor alle massages van 45 minuten te gebruiken
  2 jaar geldig
 • Strippenkaart 6x60 minuten

  350€
  Voor alle massages van 60 minuten te gebruiken
  2 jaar geldig
 • Strippenkaart 6x75 minuten

  430€
  Voor alle massages van 75 minuten te gebruiken
  2 jaar geldig
 • Strippenkaart 6x90 minuten

  510€
  Voor alle massages van 90 minuten te gebruiken
  2 jaar geldig

Ik ga inmiddels met regelmaat naar Sabine. Ik heb vaak last van spanning in mijn nek en schouders. Sabine heeft mij geadviseerd welke massage(s) mijn klachten konden verlichten. Ze vraagt door en luistert (voelt) goed naar je behoefte, ook tijdens de massages. Bij de volgende afspraak checkte ze dan even in hoe het de opvolgende weken was gegaan, om uiteindelijk tot een fijne standaard te komen. Ik kan merken dat ze weet waar ze het over heeft, en ook werkt volgens goede methodiek. Mijn klachten zijn inmiddels werkelijk verminderd. Spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb!

 

Daarnaast is Sabine zeer vriendelijk. Vanaf het eerste moment stelt ze je op je gemak. Ze voelt ook erg goed aan waar je behoefte ligt tijdens de massage: wil je ontspannen in stilte of wil je liever praten? Ik zal haar missen als ze naar de nieuwe praktijk gaat!​

- Demi

bottom of page