Veelgestelde vragen

Moet ik al mijn kleding uit?

Created with Sketch.

In principe houd je alleen je ondergoed aan tijdens de massage. Mocht je hier moeite mee hebben dan kunnen we hier samen naar kijken wat voor jou goed voelt en hoe we een tussenvorm kunnen vinden. 

Ik wil alleen een massage zonder het voorafgaande gesprek. Kan dit ook?

Created with Sketch.

Ja, dat kan altijd. Kijk zelf waar je behoefte aan hebt. Met het gesprek kan ik je helpen om te kijken waar je behoefte ligt. Als je dit al weet gaan we meteen beginnen met de massage. 

Gebruik je muziek tijdens de massage?

Created with Sketch.

Tijdens de massage gebruik ik muziek. Muziek kan zorgen voor ontspanning en kan ingezet worden als techniek om de ontspanning later vast te houden in je dagelijkse leven. Mocht je het fijner vinden zonder muziek, dan mag je dat altijd laten weten. 

Kan ik met pin betalen?

Created with Sketch.

De betaling wordt gedaan via een tikkie. Dit wordt meteen na je massage naar je geappt. Er is helaas geen mogelijkheid tot het gebruik maken van een pinapparaat. 

Kan ik mijn afspraak verzetten of annuleren?

Created with Sketch.

Ja, je kan je afspraak verzetten of annuleren minimaal 24 uur van tevoren. Doe je dit binnen 24 uur voor de afspraak of kom je niet opdagen, dan moet ik helaas de kosten in rekening brengen. Voor het verzetten of annuleren van de afspraak kan je een mail sturen, via Whatsapp een berichtje sturen of telefonisch contact opnemen. Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn, dan kan je mij een berichtje sturen. Ik reageer hier zo spoedig mogelijk op. 


Waardoor zijn de prijzen in Alkmaar anders dan in Utrecht?

Created with Sketch.

Ik houd de prijzen aan die de bedrijven waarmee ik samenwerk hanteren. Dit is afhankelijk van hoe de markt er uitziet waar de praktijk zit en is afhankelijk van de keuze gemaakt door het bedrijf met wie ik samenwerk(Relax 4 Her en Medical Masseur). Op beide plekken zitten wij aan de lage kant met tarieven ten opzichte van andere masseurs. 

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik die stellen?

Created with Sketch.

Als je vragen hebt kan je contact met mij opnemen via de mail, via whatsapp of telefonisch. 
Ik ben te bereiken op:
info@praktijkmalana.com

06-21389702