De samenwerking met Relax4Her

Gedurende de jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het proces waar mensen doorheen gaan gedurende hun leven. Tijdens mijn opleiding Kunst & Economie was ik hier bewust mee bezig, maar het voelde nog niet als genoeg. Ik had daarbij sterk het gevoel dat ik meer wilde betekenen voor mensen en dat er meer in mij zat om dit te realiseren. Op dit pad kwam ik Eljada tegen. Wij hadden direct een klik en zagen al snel dat wij elkaar konden aanvullen en versterken. Dit heeft geleid tot het opzetten van Praktijk Malana waarbij ik samen met Relax 4 Her mij inzet om mensen ontspanning en rust te kunnen bieden door middel van massages van goede kwaliteit en aandacht voor jou als mens. Elk hebben wij onze eigen specialiteit en wij vullen elkaar daarin aan. 

De praktijkruimte

Wij delen daarbij een praktijkruimte en vullen elkaar aan met onze agenda's. In het boekingssysteem kan je zien wanneer wij werken. Je kan zelf kiezen wanneer jou het beste uitkomt en bij wie je graag een massage wilt krijgen. Wij bevelen elkaar van harte aan en je bent bij ons beiden van harte welkom. 

Over Eljada

Mijn naam is Eljada Mets-Dekker. Na acht jaar werken in de zorg en daarna de zorg voor mijn gezin, heb ik in 2010 de deuren van massagepraktijk Relax 4 Her geopend. Inmiddels is mijn praktijk uitgegroeid tot een begrip in Alkmaar en omstreken. Het geven van massages en het contact met mensen geeft mij veel voldoening en ik doe dit met veel liefde voor het vak. Ik hoop je binnenkort in mijn studio te mogen ontvangen!


Hartelijke groet,

 

Eljada