Mijn verhaal

Mijn naam is Sabine Langedijk en ik ben al vanaf een jonge leeftijd geïnteresseerd in mensen. Specifiek in wat hun verhaal is, waar ze voor staan en hoe ze omgaan met de diepte- en hoogtepunten in het leven. Al snel kwam ik erachter dat iedereen een andere manier heeft van zijn of haar verhaal vertellen en wat daarin werd verteld. Vanuit die verhalen ben ik mij gaan verdiepen in de balans die er in mensen mogelijk kan zijn tussen de hoogte- en dieptepunten en het kunnen zien en ervaren van beide kanten. 

Met Praktijk Malana wil ik graag de focus leggen op rust en veiligheid terugvinden in jezelf en een balans vinden tussen de hoogte- en dieptepunten. Dit doe ik door middel van massages.  Vaak komt er door ontspanning in het lichaam al meer ademruimte waardoor er mentaal ook meer ontspanning kan ontstaan. Ik zie massage als een manier om een moment voor jezelf te hebben. Een moment alleen aandacht voor jezelf en weer terug kunnen komen bij jezelf. Doordat wij zo druk zijn, vergeten we regelmatig om bij onszelf te blijven en bij onszelf na te gaan of we ergens achter staan. Daarom heb ik ervoor gekozen om de drie pijlers centraal te zetten binnen Praktijk Malana (Veiligheid & Vertrouwen, Autonomie & Zeggenschap en Integriteit & Transparantie). Jij bepaalt waar je behoefte aan hebt en voelt bij jezelf aan wat voor soort massage je wilt ontvangen. 

Nu je een deel van mijn verhaal hebt gelezen, ben ik ook erg benieuwd naar jouw verhaal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in mijn praktijk en je te leren kennen!

Certificaten en diploma's